17/07/2024 11:35:10 AM
NASLOVNA / TUNING / Nissan GT-R by Carlex Design IZGLEDA BOLESNO DOBRO

Nissan GT-R by Carlex Design IZGLEDA BOLESNO DOBRO

Kada je Nissan predstavio trenutni GT-R model 2017. godine, on se od svog prethodnika razlikovao kako spolja, tako i iznutra.

gtr carlex

Pored unapređenih performansi, novi model je krasila i nova V-Motion maska (gril) i novi dizajn haube. Takođe, novi Nissan GT-R, popularni “Godzila”, je dobio i komandnu tablu presvučenu Nappa kožom, nova sedišta i slično. Iako je to svakako bio korak napred u odnosu na prethodni model, još uvek je bilo mesta za unapređenje. A kao što svi znamo, veliki broj vlasnika super automobila teži tome da svog ljubimca prilagodi svom ukusu.

gtr carlex

Tako je nastao ovaj “Tunedzilla”. Odmah možemo reći da u vezi sa enterijerom ovog jedinstvenog GT-R modela, čiji je kreator tjuning kompanija iz Poljske, Carlex Design, nema ničeg suptilnog. Moramo da napomenemo i da je ovo potpuno jedinstveni primerak, “1 of 1”.

Enterijer ovog GT-R modela se ističe zahvaljujući pre svega kombinaciji “krv” crvene i crne boje. Tu su i ambijentalno osvetljenje, jedinstveni šavovi, šabloni i puno kože. Modifikovan je i retrovizor, dodata je presvlaka od Nappa kože i alkantare u prtljažniku i na ostalim panelima. Takođe, Carlex Design je za ovaj GT-R kreirao i jedinstveni privezak za ključ, ali i ruksak. Ova kombinacija boja i materijala nas podseća i na ostale radove kompanije Carlex Design. Koliko znamo, pogonski sklop je ostao nepromenjen. To znači da i ovaj Nissan GT-R razvija 565 konjskih snaga. Zahvaljujući tome, on iz mesta do 96 km/h ubrzava za 2,7 sekudni, što ga čini jednim od najbržih automobila na svetu.

Izvor: Vrelegume.rs

PROČITAJ I OVO!

dahler m3 tuning-3

Dahler BMW M3 Touring

Švajcarski tjuner Dahler je još ranije ponudio paket za modifikovanje modela BMW M3 sedan, M4 …

Leave a Reply