NASLOVNA / TUNING / Morate pogledati: Porsche 911 sa napred postavljenim Hemi V8 motorom?

Morate pogledati: Porsche 911 sa napred postavljenim Hemi V8 motorom?

Francuska tjuning firma Danton Arts Kustoms otkrila je na Instagramu da sprema Porscheu 911 sa Hemi V8 motorom. Ako to ne zvuči dovoljno ludo, postoji „kvaka“. V8 motor neće biti postavljen pozadi, gde je inače mesto šestocilindarskom bokseru, već napred.

porsche  carrera hemi V

Šta je to ušlo u umove Danton Arts Kustoms tima nama nije poznato. Porsche „pjuristi“ možda bolje da ne gledaju dalje. Ostalima, ipak, će se možda  i svideti ovaj Hemi 911 projekat.

porsche  carrera hemi V

Budući da zadnji deo automobila neće više biti dom motoru, tjuning firma ga je odsekla. Kada bude završen, automobil bi mogao da izgleda slično renderima koje je Yasid Design postavio na Instagram. Ovi renderi prikazuju vrlo širok i nizak „stav“ automobila sa delovima motora koji vire napred, kroz prosečeni poklopac Porscheovog „prtljažnika“.

porsche  carrera hemi V

Uz to, izgled prednjeg splitera izgleda u balansu sa ogromnim zadnjim difuzorom vazduha i spojlerom. Ipak, treba uzeti u obzir da su ovo samo renderi i da bi konačan izgled Hemi 911 mogao biti potpuno drugačiji.

Fotografije aktuelnog stanja ovog čudnog projekta pokazuju da Porsche 911 nije ni blizu izgledu pokazanom na renderima, ali bar otkrivaju da je motor postavljen napred. Projekti slični ovom često ostanu nezavršeni i zaboravljeni, a momcima iz Danton Arts Kustomsa možemo samo poželeti svu sreću.

Izvor: Dmotion.rs

Foto: Danton Arts Kustoms / Yasid Design

PROČITAJ I OVO!

dahler m3 tuning-3

Dahler BMW M3 Touring

Švajcarski tjuner Dahler je još ranije ponudio paket za modifikovanje modela BMW M3 sedan, M4 …

Leave a Reply