NASLOVNA / TUNING / Mansory Bentley Mulsanne

Mansory Bentley Mulsanne

Mansory-Bentley-Mulsanne-1

Iako suptilnost i Mansory ne idu obično jedno sa drugim, čini se da je kod nove kreacije, Mansory Bentley Mulsanne, tjuner odlučio da pristupi na drugi način. Kada se posmatra iz daljine, modifikacije gotovo da ne mogu da primete, što samo još više doprinosi elegantnom stilu Mulsanne-a.

Mansory je, inače, nemački tjuner koji je najpoznatiji po ekstravagantnim kreacijama.

Izmene na eksterijeru podrazumevaju suptilne elemente od ugljeničnih vlakana, kao što su prednji spojler, pragovi, zadnji spojler na prtljažniku i predstavlju samo blage modifikacije koje čine Mulsanne malo sportskijim od uobičajene verzije.

Mansory-Bentley-Mulsanne-2

Impresivnom izgledu doprinose ogromni 22-inčni alu točkovi sa gumama 285/35, a tu su i izmenjeni okviri za svetla za maglu, zadnji difuzor, doterani enterijer (koža, detalji od aluminijuma i ugljeničnih vlakana uz piano površine visokog sjaja).

Što se tiče motora, Mansory je standardnom V8 motoru dodao više snage, te sada ovaj ima 585 KS (u odnosu na 512 koje je imao pre tjunovanja) i 1100Nm, što je rezultiralo tome da Mulsanne od 0-100 km/h stiže za ravno 5 sekundi, što je za zver od 2,6 tone itekako impresivno. Maksimalna brzina određena je na 305 km/h.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply