NASLOVNA / HOT / Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe: Paklena pomorandža

Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe: Paklena pomorandža

Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-8-1

Iz nemačke tuning kompanije Fostla stiže zanimljiva kreacija koja je zasnovana na Mercedesovom luksuznom Coupe modelu S63 AMG.

U Fostli su karoseriju luksuznog Mercedesovog Coupea omotali folijom narandžaste boje koja se izvanredno uklopila s tamnim bojama krova, točkova i pojedinih detalja karoserije čije je proširene delove isporučila kompanija Prior Design.

Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-8-2

Ispod haube u ovom slučaju i dalje je 5,5-litarski biturbo V8 motor u koji je rekalibriranjem centralne upravljačke jedinice “ugurano” 740 KS, što je 155 KS više u odnosu na potencijal koji standardno nudi spomenuti motor (koji je uz poslednji redizajn S-Klase zamenjen 4-litarskom biturbo V8 opcijom).

Posao je obavljen u saradnji s kompanijom PP Performance, a spomenuti brojevi paklenu pomorandžu stavljaju u teritoriju kojom vlada Lamborghini Aventador S. Podataka o performansama za sada nema.

Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-8-3

Fostla u kooperaciji s kompanijom Vilner nudi i mogućnost personalizacije unutrašnjosti automobila koja podrazumeva nekoliko novih boja i materijala.

Izvor: klix.ba

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply