NASLOVNA / TUNING / Firecracker Jeep Wrangler Sahara 3.6 Black Hawk Wide Track edition

Firecracker Jeep Wrangler Sahara 3.6 Black Hawk Wide Track edition

Firecracker-Wrangler-Sahara-Black-Hawk-1

Firecracker Wrangler Sahara 3.6 Black Hawk Wide track edition je savršeni spoj američkog dizajna i britanskog stila. Iako Američki off-road SUV u kombinaciji sa britanskim stilom zvuči čudno, Chelsea Truck Company tim je uspeo da ostvari baš to radeći na ovom Jeep Wrangler-u.

Firecracker-Wrangler-Sahara-Black-Hawk-2

Transformacija počinje sa produženim prednjim i zadnjim blatobranima sa integrisanim izduvnim otvorima. Firecracker (prema crvenoj boji u koju je obojen) ima novu CTC prednju masku, izmenjeni branik, Tron Ring prednja svetla, LED dnevna svetla, Iron Man haubu, Piano black krov, novi poklopac rezervoara za gorivo, zatamnjena stakla, novi izduvni sistem (izduvne cevi od po 100 mm), Chelsea Truck Company poklopac rezervnog točka, komplet 17-inčnih točkova 1941DC u Satin Black boji, gume Cooper Discoverer S/T Maxx 285x70x17″, kočiona klešta u zlatnoj boji…

Firecracker-Wrangler-Sahara-Black-Hawk-3

Enterijer Black Hawk Wide je od običnog preuređen u luksuzniju i udobniju verziju. Chelsea Truck Company su ubacili detalje kao što su sedišta, rukohvati, centralna konzola i niz drugih elementa od crne kože, pedale od aluminijuma, a tu su i detalji od nerđajućeg čelika.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply