NASLOVNA / HOT / Fiat 500X Abarth stiže 2017?

Fiat 500X Abarth stiže 2017?

Kako saznaje britanski Autocar, Fiat 500X će dobiti sprostsku verziju i prodaja bi trebala da počne tokom 2017. godine. Dobra vest je da će biti reč o globalnom modelu, tako da neće biti ograničen na neko manje tržište. Britanski auto magazin navodi da je italijanski proizvođač doneo odluku o proizvodnji modela 500X Abarth, koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 2017, nakon Abarth verzije FIAT-a 124 Spider.

Moguć izgled: FIAT 500X Abarth

Fiat 500X će upošljavati 1.4-litarski MultiAir II koji raspolaže oko 170 KS. Ovaj agregat će standardno biti uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem, dok će šestostepeni automatik sa duplim kvačilom biti dostupan u doplatnoj varijanti. Autocar navodi da će FIAT 500X Abarth biti dostupan isključivo sa pogonom na sva 4 točka.

Moguć izgled: FIAT 500X Abarth

Poput drugih Abarth verzija, podrazumevaju se brojna mehanička unapređenja, koja uključuju sportsko ogibljenje, snažnije kočnice, novi izduvni sistem.Isto tako, Fiat 500X će imati prepoznatljiv Abarth dizajn spoljašnjosti koji obuhvata specifične felne, aerodinamičke dodatke i nalepnice sa upečatljivim škorionom.

PROČITAJ I OVO!

Zabrana Euro 4 dizela od 1.oktobra

U današnja vremena je sve teže imati automobil sa dizel motorom starijeg datuma. S vremena …

Leave a Reply