NASLOVNA / TUNING / Drečavo zeleni RS7 iz Audi Exclusive-a

Drečavo zeleni RS7 iz Audi Exclusive-a

Iako smo navikli da viđamo Audi RS7 u formalnijem izdanju, nekad je dobro izdvajati se iz mase. Audi Exclusive odeljak kompanije se pozabavio manjim modifikacijama na standardnom modelu tako da i bez previše intervencija ovakav RS7 definitivno mora da prvilači pažnju okoline.

drecavo_zeleni_RS7_iz_audi_exclusive_1

drecavo_zeleni_RS7_iz_audi_exclusive_6

Koliko god bila drečava, “zelena jabuka” metalik boja izgleda sjajno i osvežavajuće, a jedino se neće dopasti onima koji žele da ostanu “inkognito”. Aluminijumske felne od 21″ su odabrane za ovaj model i dobro mu stoje. Unutra ćete pronaći kombinaciju kože i alkantare uz dosta detalja od karbonskih vlakana.

drecavo_zeleni_RS7_iz_audi_exclusive_2

drecavo_zeleni_RS7_iz_audi_exclusive_3

drecavo_zeleni_RS7_iz_audi_exclusive_4

Ukoliko izdvojite 6.000 EUR-a, dobićete Bang & Olufsen audio sistem. Znamo da zvuči kao mnogo novca, ali HiFi puristi će se radovati ovoj opciji, s obzirom na to da je Bang & Olufsen danska kompanija koja je među najboljima kada su u pitanju stilski dizajnirane audio komponente.

drecavo_zeleni_RS7_iz_audi_exclusive_5

Na polju performansi nema nikakvih izmena, tako da i ovaj RS7 ostaje veran svom agregatu od 560 KS sa kojim stiže do “stotke” za svega 3.9 sekundi.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …