NASLOVNA / TUNING / DMC Bentley Bentayga Gigante

DMC Bentley Bentayga Gigante

DMC-Bentley-Bentayga-Gigante-1

Nakon predstavljanja svoje verzije Bentley-a Bentayge u januaru, nemački tjuner DMC odlučio je da pokaže kako automobil izgleda sa paketom za eksterijer od ugljeničnih vlakana.

Za početak, Bentayga Gigante ima dodatni prednji spojler i okvire otvora za vazduh od ugljeničnih vlakana, zbog čega još više dobija na agresivnom izgledu.

Sa strane mogu da se primete retrovizori od ugljeničnih vlakana, i novi pragovi, dok pozadi imamo krovni spojler od ugljeničnih vlakana i modifikovani difuzor. Automobil poseduje novi izduvni sistem, a enterijer je takođe doteran (posebno se ističe volan od ugljeničnih vlakana).

DMC-Bentley-Bentayga-Gigante-2

Što se tiče točkova, originalni Gigante koji smo mogli da vidimo početkom godine ležao je na 22-inčnim alu točkovima, ali iz DMC-a kažu da ovi mogu da budu i do 24 inča veličine, što će se, sigurni smo, nekima naročito svideti.

DMC Bentayga Gigante ima i više snage od standardne fabričke verzije. 6.0-litarski twin-turbo W12 motor razvija punih 705 KS i 1.055 Nm sa maksimalnom brzinom od 312 km/h. U odnosu na fabričkih 608 KS i 900 Nm to je značajno pojačanje.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply