NASLOVNA / TUNING / Carlex Design Mercedes Viano

Carlex Design Mercedes Viano

carlex-mercedes-viano-interior-1

Iako smo videli mnogo putničkih kombija sa modifikovanom unutrašnjošću u poslednje vreme, ovaj se Viano (V-Class) druge generacije sa enterijerom u koži, drvetu i Alkantari zaista ističe.

Za razliku od većine modifikacija koje se baziraju na novijim modelima, ovaj Viano nije čak ni osvežena verzija iz 2010., što samo znači da je ovakva kreacija bila pravi izazov za Carlex Design.

carlex-mercedes-viano-interior-2

Veliki trud se isplatio, tako da možemo da uživamo u dvotonom enterijeru u kome dominira koža (ima je na gornjoj komandnoj tabli, gornjem delu volana, na ručici za menjač, određenim sekcijama na sedištima). Zatim, tu su detalji od drveta, koje možemo videti na centralnom delu komandne table i vratnim panelima.

carlex-mercedes-viano-interior-3

Naposletku, tu su stubovi, zadnji paneli i nekoliko drugih lokacija unutar kabine koji su pokriveni alkantarom i koji ovaj model V klase čine jednim od stilski najnaprednijih, bar što se tiče ovog modela.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

ABT-Arteon-Sportsline-1

ABT Sportsline Volkswagen Arteon

ABT Sportsline objavili su svoju prvu preradu Volkswagen CC-ovog naslednika, Arteona. Sportska limuzina sad može …

Leave a Reply