NASLOVNA / TUNING / Brabus Mercedes E klase Estate

Brabus Mercedes E klase Estate

Brabus-Mercedes-Benz-Estate-1

Ako kojim slučajem posedujete Mercedes-Benz E-klase Estate poslednje generacije, a bez bilo kakvih modifikacija odrađenih od strane AMG-a, evo šta sve Brabus može da učini za Vas.

Iako svakako neće biti najagresivniji ili najsnažniji karavan na svetu, svakako će biti mnogo bolji od fabričkog modela što se tiče performansi i estetike.

Modifikacije uključuju specijalne crne Brabus Monoblock točkove, table od nerđajućeg čelika sa osvetljenim Brabus logom, aluminijumske pedale i ručice vrata, modifikovanu prednju i zadnju masku, i, naravno, Brabus PowerXtra B25 kit za tjunovanje motora.

Ovaj kit dodaje 34 KS i 50 Nm na standardni E 250 Estate, što omogućava da se od 0-100 km/h stigne za tačno 7 sekundi, i maksimalnu brzinu od 245 km/h. Sve skupa sa tjunovanjem motor razvija 245 KS i 400 Nm.

Brabus-Mercedes-Benz-Estate-2

Kao što je slučaj sa svim ostalim Brabusovim PowerXtra kitovima, B25 takođe podrazumeva plug and play cable sistem, što ga čini izuzetno lakim za instalaciju. Kada se aktivira, odmah je primetno poboljšanje performansi na pravoj liniji.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply