28/01/2020 12:02:01 PM
NASLOVNA / HOT / BMW M4 sa HRE točkovima pravo iz pakla

BMW M4 sa HRE točkovima pravo iz pakla

BMW-M4-Matte-Black-HRE-1

Postoji nešto u mat crnoj boji što čini automobil posebnim. Iako je jedna od najtežih za održavanje, vozilu kao što je ovaj BMW M4 daje stvarno impresivan izgled. Konkretni M4 kreacija je HRE Wheels-a, i ima specijalnu ediciju točkova, tzv. “Ringbrothers G-Code”. Uz mat crnu boju, HRE točkove i niz delova od ugljeničnih vlakana, automobil izgleda kao da je upravo stigao iz pakla.

BMW-M4-Matte-Black-HRE-2

RIngbrothers Collection je rezultat filozofije dvojice braće Ring, Majka i Džima. G-Code točak prvi put je prikazan na SEMA 2016. i dizajniran je za Ringbrothers G-Code Camaro-a. Radi se o točkovima koji kombinuju trkačke elemente sa ultimativnim dizajnom, što je rezultiralo malom težinom i velikom snagom.

Točkovi na ovom M4 su veličine 20×8.5 napred i 20×10.5 pozadi. Finiširani su u Satin Black boji koja se savršeno slaže sa bojom karoserije. Po ceni od 1.900 dolara, u rangu su točkova poput ADV.1 Wheels, BBS Wheels i drugim premijum proizvodima.

BMW-M4-Matte-Black-HRE-4

Pored impresivne boje spoljašnjosti i točkova, tu je nekoliko detalja od ugljeničnih vlakana. Konkretno, modifikacije se mogu zapaziti na prednjem spojleru, pragovima i zadnjem difuzoru. Automobil je spušten i zbog toga mu je držanje, u kombinaciji sa eksterijerom, zaista impresivno.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply