NASLOVNA / HOT / BMW M240i M Performance

BMW M240i M Performance

BMW-M240i-M-Performance-1

BMW-ovo M Performance odeljenje predstavilo je danas novu limitiranu ediciju pod nazivom BMW M240i M Performance Edition, a radi se o unapređenoj seriji 2 coupe. U planu je proizvodnja 750 primeraka, i biće dostupni u julu.

Novi model ima niz vrhunskih unapređenja na spoljašnjosti iz BMW-ovog M performance programa. Elementi od ugljeničnih vlakana stoje u kontrastu u odnosu na Alpine White boju, a sportski coupe izgled dodatno je naglašen velikim 19-inčnim alu točkovima u Orbit Grey boji sa 225/35 R19 gumama na prednjim i 245/30 R19 na zadnjim točkovima.

BMW-M240i-M-Performance-2

Obnovljena Serija 2 će i dalje biti dostupna u Coupe i Cabrio izdanju, pri čemu se izmene odnose na standardna LED prednja svetla (opciono i adaptivna LED svetla), kao i na doterane prednje “bubrege”, blago modifikovane branike i zadnja svetla.

BMW-M240i-M-Performance-3

Na prednjem delu vozila, nova edicija ima aerodinamične elemente: spliter, prednji blatobran, crni gril, retrovizore od ugljeničnih vlakana; pozadi se ističu zadnji difuzor i zadnji spojler od ugljeničnih vlakana koji samo još više dopirnose sportskom izgledu automobila.

BMW-M240i-M-Performance-4

BMW M240i M Performance Edition pokreće šestocilindrični twin-turbo motor sa 340 KS, a na kupcu je da bira između verzije sa šestostepenim manuelnim ili osmostepenim Streptronic menjačem. Takođe, za ovaj specijalni model opciono je dostupan i BMW xDrive.

Od 0-100 km/h novi model stiže za 4.4 sekunde, sa maksimalnom brzinom određenom na 250 km/h.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply