NASLOVNA / TUNING / BMW M235i sa M Performance paketom opreme

BMW M235i sa M Performance paketom opreme

bmw m235 1

Bogata klijentela može uvek da se pohvali i skupim igračkama. Shodno tome, BMW je u Abu Dhabi-u za one sa najdubljim dćepom ponudio BMW M235i model opremljen M Performance paketom opreme.

bmw m235 11

Abu Dhabi BMW tim uspeo je da u potpunosti transformiše izgled sportskog vozila korišćenjem čitavog spektra M Performance komponenti obojenih crvenom bojom. Prikazani model odlikuje novi spliter, zadnji difuzor delimično obojen crvenom bojom, M Black maska, M Performance bočni dodaci sa oznakama brenda i ukrasnim komponentama crvene boje, M Performance izduvni sistem kao i set novih 19“ točkova.

bmw m235 111

Unutrašnjost odlikuje takođe sivo-crvena kombinacija boja, kožni tapacirung crvene boje kao i sportski točak upravljača presvučen kožom i obojen crvenom bojom. Ispod poklopca motora nalazi se 3.0L TwinPower Turbo linijski šestocilindarski motor koji generiše 326 ks izlazne snage i 450 Nm obrtni moment, što vozilu omogućuje da ubrzanje do 100 km/h postigne za 4.8 sekundi u kombinaciji sa osmostepenom automatskom transmisijom, a maksimalna brzina koju može da zabeleži je 250 km/h.

bmw m235 1111

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply