NASLOVNA / HOT / BMW Abu Dhabi predstavlja doterani BMW X5 M

BMW Abu Dhabi predstavlja doterani BMW X5 M

BMW-Abu-Dhabi-BMW-X5-M-1

Iz BMW-ove linije, definitivno najsnažniji i najkorpulentniji modeli su X5 M i X6 M. Možda M760Li xDrive ima više konja ispod haube, ali kad se radi o dizajnu i sirovoj snazi, tu su u prvom planu SUV-ijevi.

BMW Abu Dhabi je mesto odakle su došli neki od najluđih projekata kad je u pitanju tjunovanje. Ovaj konkretni BMW X5 M koristi različita unapređenja i elemente od niza različitih kompanija, ali nekako kao celina rade savršen posao. Tjunovani BMW X5 M opremljen je paketom japanskog tjunera 3D Design i nama poznatijih firmi Manhart i AC Schnitzer.

BMW-Abu-Dhabi-BMW-X5-M-2

U paketu su 3D Design elementi (prednji spojler od ugljeničnih vlakana, set pragova i zadnji difiuzor), kao i hauba sa otvorima za vazduh koja stiže iz Manharta. Sve to zaokružuju BMW M Performance elementi (crni prednji “bubrezi”, kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana), kao i komplet AC Schnizer alu točkova od 22 inča i sportski izduvni sistem.

BMW-Abu-Dhabi-BMW-X5-M-3

Nova hauba sa ventilacijom (inače delo ekipe iz Manhart-a) bi trebalo da pomogne u hlađenju twin-turbo 4,4 litarskog V8 motora sa standardnih 575KS i 750 Nm (ubrzanje do 100 km/h traje 4,2 sekunde, najveća brzina je ograničena na elektronskih 250 km/h).

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply