NASLOVNA / HOT / Abu Dhabi Atlantis Blue BMW M3

Abu Dhabi Atlantis Blue BMW M3

Atlantis-Blue-BMW-M3-1

Prošle nedelje imali smo priliku da vidimo na F1 stazi u SAD unapređeni BMW M3 u koji su ugrađeni M Performance delovi. Sada nam iz BMW Abu Dhabi dolazi nova kreacija, Atlantis Blue BMW M3, takođe “nabudžen” M Performance delovima.

BMW Abu Dhabi objavio je fotografije impresivnog Atlantis Blue sedana, na kome se lepo vide delovi od ugljeničnih vlakana i koji izgleda zaista izuzetno. Na prednjem delu je novi spliter, sa strane je novi set pragova sa oznakama, dok su pozadi vrhovi izduvnog sistema integrisani u difuzor od ugljeničnih vlakana. Tu je naravno i spojler na prtljažniku, crni prednji “bubrezi”, a style-666 točkovi nagoveštavaju da je automobil opremljen Competition paketom, s obzirom da su ti točkovi jedna od glavnih karakteristika tog paketa.

Atlantis-Blue-BMW-M3-2

Ispod haube je 3-litarski motor koji sada razvija 450 KS umesto standardnih 431 KS, sa brojem obrtaja koji je ostao isti. Ali nije izmena snage to što čini Competition paket vrednim svake pare, već promene u oslanjanju. Paket je zaokružen novim carbon ceramic kočnicama, sa zlatnim klještima.

Atlantis-Blue-BMW-M3-3

Unutrašnjost je zaista modifikovana sa stilom, i predstavlja kombinaciju Alpine White boje sa plavim detaljima koji se savršeno uklapaju sa kožom boje konjaka i belim kontrastnim šavovima.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply