NASLOVNA / TUNING / ABT Audi R8 V10

ABT Audi R8 V10

ABT-Audi-R8-V10-1

Audi R8 spada u najbolje automobile u klasi vozila srednje jakih motora. Ali sa ABT Power, ABT Sportsline je uspeo da “izvuče” još dodatnih 70 KS iz 5.2-litarskog V10 motora, tako da sada ABT-ov R8 proizvodi 610 KS i 560 Nm.

Sa standardnim V10 motorom koji se ugrađuje u R8 i koji ima veoma respektabilnih 540 KS, automobil od 0-100 km/h stiže za 3.5 sekundi. Međutim tek sa ABT Sportsline unapređenjem u kombinaciji sa posebno modifikovanim i podesivim ABT oslanjanjem i ABT šipkama za stabilizaciju R8 postiže svoj puni potencijal.

ABT-Audi-R8-V10-2

ABT svojim kupcima nudi brojne dodatke i poboljšanja, među kojima su i dva body kita nazvana Street i Race. Uz opcione body kitove ide i novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika koji sam obezbeđuje dodatnih 20 KS.

Race body kit podrazumeva prednja krilca i panele od ugljeničnih vlakana, nove pragove, otvore za vazduh na blatobranima, zadnji difuzor, prednji spojler, a sve to omogućilo je da automobil bude lakši za 50kg. U paketu su još dostupni i crni 19-inčni ER-F alu točkovi, uz opciju da se mogu odabrati i 20-inčni GR točkovi.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply