NASLOVNA / HOT / Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 90 The End Edition

Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 90 The End Edition

Land-Rover-Defender-The-End-Edition-1

Nakon punih 68 godina, poslednji Land Rover Defender izašao je iz fabrike 2016. godine. Da bi odali počast legendarnom britanskom automobilu, Chelsea Truck Company tim odlučio je da proizvede 25 Land Rover Defender “The End Edition” primeraka.

“The End Edition” dobio je niz praktičnih izmena kao i “mišićaviji” izgled zahvaljujući instaliranju širokog prednjeg i zadnjeg spojlera sa integrisanim otvorima za vazduh. Novi prednji branik dolazi sa integrisanim svetlima i zaštitom. Prednji gril je ubačen sa X-Landera, a tu je i nova hauba sa otvorima za vazduh da upotpuni celu sliku.

Land-Rover-Defender-The-End-Edition-3

Automobil leži na setu 9.0 x 20 Mondial točkova u Volcanic Black boji, sa 275/55/20 gumama. Klješta kočnica su ofarbana, oslanjanje je modifikovano i viši je klirens, a tu je i novi twin cross-hair izduvni sistem. Pozadi, Defender nosi Chelsea Truck Company prekrivač za rezervni točak.

Ali modifikacije se nisu zaustavile samo na eksterijeru. Zahvaljujući novom Kahn Power Upgrade tjuning kitu koji se uključuje direktno u motor, povećane su snaga i performanse motora, a smanjena je potrošnja goriva.

Land-Rover-Defender-The-End-Edition-2

Što se tiče enterijera, putnici će uživati u raskošnim promenama. Standardna sedišta zamenjena su prednjim i zadnjem GTB kožnim sedištima sa kontrastnim šavovima, a perforirana koža i šavovi mogu se videti na instrument tabli, vratnim panelima, zaštiti od sunca, ručkama… Ugrađen je Churchill sat, Kahn-ov kožni volan i aluminijumske pedale da kompletiraju paket.

Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 90 The End Edition trenutno je u procesu proizvodnje i koštaće 49.999 funti.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply