22/04/2021 12:56:38 AM
NASLOVNA / HOT / IND-ov BMW M2 Gelbgrun

IND-ov BMW M2 Gelbgrun

BMW-M2-Gelbgrun-2

IND Distribution, tjuning radionica iz Čikaga, objavila je svoj najnoviji projekat – modifikovani BMW M2.

U IND-u kažu da su veoma ponosni na svoju novu kreaciju i da je malo automobila prošlo kroz tako ozbiljan zahvat kao ova M2. Njihov okvirni cilj bio je da M2 može da stane na crtu M4 GTS-u, kao i jednoj njihovoj drugoj kreaciji (Ultraviolet M4), tako da su imali pune ruke posla. Odlučili su se da auto bude u Gelbgrun zelenom izdanju, a zahvat podrazumeva ne samo eksterijer već i kompletni enterijer vozila.

BMW-M2-Gelbgrun-3

Jedna od prvih stvari koje su uradili bila je ugradnja novog, lakšeg RKP krova od ugljeničnih vlakana. To je dalje usmerilo njihov rad, jer su se trudili da ugrade što više komponenti od tog materijala kako bi uštedeli na masi.

BMW-M2-Gelbgrun-4

Brembo GT kit sa žutim kočiom kleštima, aero paket (GTS prednji spojler, pragovi, zadnji difuzor, trkački spojler na prtljažniku), M4 retrovizori, black chrome detalji, set točkova BBS RT88 sa gumama Michelin Pilot Sport Cup 2 265/30/19, Eisenmann izduvni sistem, KW ClubSport oslanjanje i dekorativna grafika samo su neke od karakteristika izmenjenog eksterijera.

Enterijer je takođe promenjen; instalirana su GTS sedišta, roll bar skinut sa MotoGP vozila, M4 GTS volan, patosnice… Dodali su i GTS-ov aparat za gašenje požara kako bi kompletirali GTS osećaj.

BMW-M2-Gelbgrun-5

Što se tiče motora, IND-ov BMW M2 Gelbgrun pokretaće 3,0 litarski šestocilindrični TwinPower Turbo motor sa ESS tjuning softverom koji mu daje više konjskih snaga i bolji odziv, bez dodatnog opterećivanja šasije.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply