NASLOVNA / TESTOVI / Video: Test Porsche 911 4 GTS

Video: Test Porsche 911 4 GTS

Porsche 911 4 GTS poseduje Novorazvijeni šestocilindarski turbo agregat od 3,0 litre sada isporučuje 450 KS, što je za 20 KS više od svog prethodnika sa GTS oznakom, koji je imao atmosferski motor. Obrtni moment iznosi 550 Nm, te sada obezbeđuje veću elastičnost u odnosu na atmosferca. Svi Porsche GTS modeli dolaze sa sedmostepenim manuelnim ili automatskim PDK menjačem.

PorscheGTSkupeikabrioletdokrajagodine-GTS

911 Carrera 4 GTS Coupe sa PDK transmisijom i Sport Chrono paketom do 100 km/h stiže za 3,6 sekundi, dok maksimalna brzina za sve GTS modele iznosi 300 km/h. Jedini izuzetak je Carrera GTS sa manualnim menjačem kod koje se kazaljka zaustavlja na 312 km/h.

Sportski retrovizori, 20-inčni naplaci sa centralnom navrtkom, kao i GTS logo na vratima, kompletiraju bočni izgled. Karakteristični targa krov po prvi put dolazi u crnoj boji na GTS modelu, doprinoseći njegovom svojstvenom izgledu. Sportska sedišta u enterijeru imaju GTS logo na naslonima za glavu, a elektronski su podesiva u četiri smera.

Poznate su i cene za GTS verzije, koje kreću od 124.451 evra za Carrera GTS, dok je najskuplja Targa GTS koja košta 144.919 evra.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply