15/11/2018 11:44:59 PM
NASLOVNA / TESTOVI / BMW M760Li Chestnut Bronze

BMW M760Li Chestnut Bronze

BMW-M760Li-Chestnut-1

Momci iz BMW Abu Dhabi tima iznenadili su nas prijatno novom kreacijom, a u pitanju je BMW M760Li xDrive, u Chestnut Bronze boji. Malo je reći da automobil izgleda impresivno.

Ovu boju smo već jednom videli na ALPINI B7 Biturbo, i izgledala je sjajno. Ovog puta, izgleda, deluje još bolje.

BMW-M760Li-Chestnut-2

Kada se prevaziđe ushićenje što se tiče boje, mogu se primetiti ostale modifikacije koje su uradili u Abu Dhabi timu. Primetiće se da je prednji branik drugačiji, a to je zbog toga što je modifikovan 3D Design delom i prefarban u dve nijanse. Prtljažnik je dobio ALPINA spojler, kako bi se omogućilo još bolje prijanjanje pri velikim brzinama. Kad govorimo o brzini, sledeće pitanje je, naravno, koliko brzo M760Li uopšte ide?

BMW-M760Li-Chestnut-3

Pa, uzevši u obzir da ALPINA B7 Biturbo ima istu količinu snage i obrtnog momenta, a postiže i do 330 km/h, verovatno su brojke što se tiče M760Li vrlo slične. Nažalost, M760Li je elektronski limitiran na 250 km/h, ali ako neko baš želi da ide preko 250 km/h, sigurni smo da će mu neka od tjuning radionica izaći u susret i skinuti limit.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

toyota C HR

VIDEO: Test Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR raspolaže sa dužinom 4.360 mm, širinom 1.795 mm i visinom 1.555 mm (hibridna …

Leave a Reply