NASLOVNA / PREMIJERE / Volkswagen T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc R-Line

VW-T-Roc-line-1

Volkswagen je predstavio novi T-Roc tek pre par nedelja, a kompanija je već odlučila da ga “začini” kako bi bio prijemčiviji potencijalnim kupcima. Osnovni paket dobio je pojačanje u vidu nekoliko R-Line paketa.

Dizajniran da privuče mušterije kojima su stil i dizajn bitni pri kupovini novog automobila, R-Line Exterior paket podrazumeva sportskiju karoseriju – ofarbane branike i R-Line oznake na grilu. Kupci će takođe primetiti unikatni zadnji difuzor, trim na vratima u boji karoserije i tamnija zadnja svetla.

VW-T-Roc-R-Line-2

R-Line Interior paket podrazumeva niz modifikacija što se tiče enterijera automobila. Tu su kožni volan, sportska sedišta u dva tona, specijalne patosnice, pedale od nerđajućeg čelika. Da bi upotpunili paket promena, tu su posebne R-line tablice na vratima i 18- ili 19-inčni alu točkovi.

Pored toga što su uveli R-Line pakete, u Volkswagenu su detaljno prikazali i spisak pogona za T-Roc. Što se tiče benzinaca, osnovni model je 1.0-litarski TSI koji ima 113 KS i 200 Nm. Sledeći je 1.5-litarski TSI sa 146 KS i 250 Nm. Poslednji benzinac je 2.0-litarski TSI sa 187 KS i 320 Nm.

Za ljubitelje dizela, osnovni model je 1.6-litarski TDI sa 113 KS i 250 Nm, a u ponudi će biti još i 2.0-litarski TDI sa 147 KS i 340 Nm, kao i 186 KS i 400 Nm.

VW-T-Roc-3

U zavisnosti od izbora motora zavisiće i menjač sa kojim će biti uparen. U obzir dolaze šestostepeni manuelni menjač i sedmostepeni DSG. Osnovni modeli će imati samo pogon na prednje točkove, dok će pogon na sva četiri biti opcioni ili standardan na jačim verzijama.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply