NASLOVNA / PREMIJERE / VIDEO – 2024 Ford Mustang RTR

VIDEO – 2024 Ford Mustang RTR

RTR Vehicles, saradnja između Forda i profesionalnog driftera Vona Gitina mlađeg, najavljuje modifikovani Ford Mustang modelske godine 2024.

RTR je specijalizovan za unapređenje performansi i stila za niz Ford vozila, a neki od njegovih prethodnih paketa imaju nivoe snage do 750 KS.

Ponuda kompanije za 2024 Mustang počinje sa paketom Spec 2 koji se sastoji od aerodinamičkih izmena, doteranog vešanja, novih točkova i delova za unutrašnjost.

Paket Spec 2 je dizajniran za kompletnu liniju 2024 Mustanga, uključujući Dark Horse, a uključuje elemente kao što su ventilacioni otvor na haubi, prednji razdelnik, bočni pragovi, izmenjeni zadnji difuzor i spojler na poklopcu prtljažnika.

Takođe se dobija umetak maske sa RTR osvetljenim otvorima, koji za 2024 Mustang usvajaju novi 3D efekat zahvaljujući osvetljenju sa više elemenata. Paket uključuje i grafiku za karoseriju i posebne oznake.

Uz nove amortizere, treba pomenuti i set RTR točkova od 20 inča, kao i Nitto NT555 G2 gume 275/35.

Što se unutrašnjosti tiče, RTR nudi ručicu menjača, patosnice i pločicu sa serijskim brojem vozila.

Za sada nema unapređenja pogonskog sklopa, pri čemu standardni 2024 Mustang ima EcoBoost motor sa 315 KS, GT verzija nudi 5,0 litarski V8 sa 480 KS, dok Dark Horse pokreće V8 agregat sa 500 KS. Kupci mogu da biraju između 6-stepenog manuelnog ili 10-stepenog automatskog menjača.

Spec 2 elementi su dostupni pojedinačno ili u paketu, počev od 12.495 dolara. Biće dostupni kada 2024 Mustang stigne u prodajne salone ovog leta.

Izvor: Autoblog.rs

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply