NASLOVNA / PREMIJERE / Kodiaq Sportline Škodin novi pulen

Kodiaq Sportline Škodin novi pulen

Nakon što je juče pokazala kako izgleda Kodiaq Scout, Škoda je danas objavila slike još jedne nove verzije svog najvećeg SUV modela.

skoda Kodiaq Sportline

U pitanju je Kodiaq Sportline, ali odmah treba reći da Sport u imenu ne znači i povećanje snage. Za to će potencijalni kupci morati da sačekaju na sportsku RS varijantu.

skoda Kodiaq Sportline-2

Kako bilo, Kodiaq Sportline se bazira na Kodiaqu sa Ambition opremom, a između ostalog dolazi sa doteranim branicima (pozadi sa hromiranom lajsnom na donjem delu), dvobojnim alu točkovima od 19 inča (opciono i od 20 inča), crnim elementima (prednja maska, retrovizori, okviri stakala, krovni nosači), sportskim sedištima, LED ambijentalnim osvetljenjem, kao i specijalnim ekranom koji između ostalog pokazuje G-silu i trenutnu snagu motora.

skoda Kodiaq Sportline-3

Kodiaq Sportline će se nuditi u verzijama sa 5 ili 7 sedišta i isključivo sa 4×4 pogonom, dok će se u gami motoraa naći benzinci 1.4 TSI sa 150KS (do 100 km/h stiže za 9,8 sekundi i može do 197 km/h) i 2.0 TSI sa 180KS (8,0 sekundi do stotke i 207 km/h najveće brzine), kao i sa dizelašima 2.0 TDI sa 150KS (9,5 sekundi do 100 km/h i 197 km/h) i 2.0 TDI sa 190KS (do 100 km/h za 8,9 sekundi, najveća brzina 210 km/h).

skoda Kodiaq Sportline-4

Kodiaq Sportline i Kodiaq Scout će promociju imati početkom marta na sajmu automobila u Ženevi, dok će kasnije ponudu obogatiti i Kodiaq RS sa 2.0 BiTDI dizelašem iz VW Passata gde razvija 240KS i 500 Nm.

Izvor: Auto.blog.rs

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply