16/11/2018 12:28:49 AM
NASLOVNA / HOT / Rezvani SUV Tank sa 500 KS

Rezvani SUV Tank sa 500 KS

Rezvani-Tank-1

Upoznajte prvi SUV Rezvani Motors-a – Tank. Tank predstavlja ozbiljan iskorak kompanije iz “zone komfora” s obzirom da su u Rezvani-ju pre svega fokusirani na sportske automobile.

SUV opisuju kao ekstremno praktično vozilo izrađeno za bilo kakav off-road izazov. Automobil ima robustan dizajn, mnogo oštrih linija, male prozore koji podsećaju na one koji se ugrađuju u vojna vozila, dodatna svetla i ogromne gume za bolju trakciju.

Rezvani-Tank-2

Nasuprot blago megalomanskoj i robusnoj spoljašnjosti, enterijer je mnogo konvencionalniji. Tu su pet kožnih sedišta, infotaiment sistem na centralnom delu komandne table, kao i nešto što podseća na kontrolu za jednozonski klima uređaj. Treba pomenuti i “samoubilačka” zadnja vrata koja omogućuju bolji pristup zadnjim sedištima.

Rezvani-Tank-3

Pod haubom je 6.4-litarski V8 motor sa 500 KS koji pokreće pogon na sva četiri točka. Iako iz Rezvani-ja nisu došle cifre što se tiče performansi, trebalo bi da Tank bude prilično brz, bar na ravnom putu.

Opciono, novi Rezvani Tank može takođe da bude opremljen i sa termalnim night vision sistemom, a za još “neku paru” može da se dobije i balistički oklop.

Rezvani-Tank-4

Cena će iznositi najmanje 178.000 dolara.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Volkswagen-Scirocco-1

Volkswagen kreće u ozbiljne rekonstrukcije

Nemački automobilski gigant Volkswagen se menja – kompanija je u četvrtak uveče potvrdila da će …

Leave a Reply