NASLOVNA / PREMIJERE / Renault Kwid 02 Anniversary Edition

Renault Kwid 02 Anniversary Edition

Renault-Kwid-02-Anniversary-1

Renault Kwid je postigao veliki uspeh u Indiji za poslednjih dve godine. Renault je takođe konstantno unapređivao i osvežavao ponudu što se tiče tog modela, kako bi ovaj i dalje bio poželjan kupcima. Stoga je kompanija u čast druge godišnjice Renault Kwid-a u Indiji lansirala specijalnu ediciju Kwid 02 Anniversary Edition. Automobil će biti dostupan u dve boje, crvenoj i beloj.

Kwid 02 Anniversary Edition dobija niz kozmetičkih unapređenja, kao i neka praktična. Što se spoljašnjosti tiče, automobil naravno dobija 02 grafiku na haubi, kao i sportske grafike na C stubu i krovu. Tu su naravno i ofarbani točkovi i pragovi. Enterijer takođe dobija niz elemenata kao što su “02” insignija na sedištima, podloge za pod sa istom oznakom, kao i detalje kao što su kućišta od otvora za vazduh i trim elementi u boji.

Renault-Kwid-02-Anniversary-2

Ponuda motora se kod nove edicije ne menja. I dalje su dostupne dve varijante motora od 800cc i 1.0-litarski model. 800cc varijanta ima 54 KS i 72 Nm, dok 1.0 motor razvija 67 KS i 91 Nm. Ostale specifikacije takođe ostaju iste.

Zvanična prodaja Kwid 02 Anniversary Edition počinje u oktobru.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply