NASLOVNA / PREMIJERE / Renault Clio RS Black Edition

Renault Clio RS Black Edition

Renault-Clio-RS-Black-Edition-1

Renault je predstavio novi stajling paket za Renault Sport Clio, a radi se o Black Edition ediciji koja unapređuje i standardnu 200 Trophy verziju, kao i 220 Trophy. Black Edition košta između 350 i 200 funti, zavisno od Trophy verzije koju vlasnik poseduje, jer 220 već dolazi sa 17-inčnim crnim alu točkovima.

Paket takođe podrazumeva gloss black ručke na vratima, gloss black elemente na prednjem braniku, gloss black zadnji difuzor, kao i gloss black specijalne oznake i kućišta zadnjih svetala.

Black Edition ne uključuje nikakve modifikacije što se tiče performansi, tako da je ispod haube i dalje 1.6-litarski turbo četvorocilindrični motor sa pogonom na prednje točkove, uparen sa šestostepenim automatikom sa duplim kvačilom. Clio 200 razvija inače 197 KS, a 220 Trophy model 217 KS.

Trenutna verzija Clio-a je u proizvodnji od 2012. godine, sa Renaultsport edicijom koja je ušla na tržište 2013. Sledeća sport verzija koja nam dolazi iz Renault-a neće biti samo zamena za sadašnji Clio – na Sajmu automobila u Frankfurtu Clio dobija novog velikog brata u formi Megane RS-a sa 300 KS.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply