NASLOVNA / PREMIJERE / Porsche predstavio Cayman Black Edition

Porsche predstavio Cayman Black Edition

porsche-cayman-black.edition

Porsche je predstavio potpuno nov Cayman Black Edition. Polazeći logikom da prodaja Porsche Cayman-a ide odlično, dodavanjem nekih novih elementa i spravljanjem limitirane serije može samo da se učvrsti pozicija. Cayman Black Edition poseduje bi-xeon prednje farove, kao i 20-inčne Carrera Classic točkove. Takođe, u opremi ovog modela su se našla zatamnjena stakla, senzori za kišu, kao i paket prednjih/zadnjih senzora za parking.

Kada se pogleda u unutrašnjost jasno se vide kožna sedišta, sportski dizajniran volan sa komandama za menjanje brzina pod oznakom PDC, uz GPS navigaciju. Od dodatne opreme tu je i tempomat, sedišta sa grejačima, dvozona klima, i poboljšan sistem za zvuk.

Porsche Cayman Black Edition će krenuti u prodaju početkom oktobra u nemačkoj, a cena počinje od 59.596 EUR-a i lako može da poraste ukoliko kupac voli da štiklira stavke na spisku dodatne opreme.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Rezvani-Tank-1

Rezvani SUV Tank sa 500 KS

Upoznajte prvi SUV Rezvani Motors-a – Tank. Tank predstavlja ozbiljan iskorak kompanije iz “zone komfora” …

Leave a Reply