NASLOVNA / PREMIJERE / Ponuda Citroena u Srbiji za 2023-ću godinu

Ponuda Citroena u Srbiji za 2023-ću godinu

C4 za 20.990 € ili novi C4 X za 21.990 €

Iskoristite ekstra ponudu i snižene cene za sve verzije C4 i novog C4 X.

Brza isporuka

CITROËN C4 Feel PureTech 100 S&S BVM6 sada već za 20.990 € sa uračunatim popustom od 1.600 €

ili

CITROËN C4 X Feel PureTech 100 S&S BVM6 sada već za 21.990 € sa uračunatim promotivnim popustom od 2.000 €!

Citroën C4 poseduje eleganciju, inovativnost i dinamičnost kompaktne berline. Uočljivi su aerodinamični oblik, prefinjene linije, novi svetlosni potpis napred i pozadi i jedinstveni dizajn sa mnogobrojnim mogućnostima personalizacije. Snagu i karakter SUV-a nameću povišena karoserija i točkovi velikog prečnika

2023 citroen akcija

Novi Citroën C4 X predstavlja elegantnu, atraktivnu i pristupačnu alternativu klasičnim modelima srednje veličine, kombinuje eleganciju hečbeka, moderan stav SUV-a i sa dužinom od 4,60 m večni karakter berline sa 4 vrata. Nudi konektivnost poslednje generacije zahvaljujući intuitivnom interfejsu My Citroën Drive Plus, koji je predstavljen na novom Citroënu C5 X.

C4 i C4 X izdvaja vrhunski nivo udobnosti koji obezbeđuju oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, sedišta Advanced Comfort i novitet – Smart Pad Support Citroën™ za praktično korišćenje tableta kod suvozača. Uvedene su i mnogobrojne tehnologija za povezivanje i tehnologije za pomoć u vožnji, među kojima je i Highway Driver Assist za poluautonomnu vožnju.

Ovo je samo deo sjajne opreme, pa vas pozivamo da kontaktirate najbližeg dilera, direktno ili online, i zakažete probnu vožnju i proverite ponudu za modele C4 i C4 X.

Izvor: Citroen.rs

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply