31/05/2020 10:22:39 PM
NASLOVNA / PREMIJERE / Opel Corsa i Karl ekskluzivno na sajmu automobila u Beogradu

Opel Corsa i Karl ekskluzivno na sajmu automobila u Beogradu

opel corsa-2

Nova Opel Corsa pravo sa sajma automobila iz Ženeve stiže u Beograd, a za srpsku publiku premijerno će biti predstavljen i model Karl. Na štandu ovog renomiranog brenda naći će se i brojni drugi modeli, po kojima je ovaj proizvođač poznat decenijama unazad.

opel corsa

Nova Corsa je magnetno privlačna zbog izvajanih kontura. Ima sportsku masku, profilisane farove, fluidnu liniju krova, moćne zadnje proporcije. Pritiskom na dugme i otvaranjem krovnog prozora može se uživati na svežem vazduhu i suncu, ili u mesečini i zvezdama. Otvor krovnog prozora je veliki, ali spojler za usmeravanje vazduha štiti od promaje. Napredna aerodinamika i specijalno dihtovanje sprečavaju buku od vetra, a tu je i integrisana roletna.

opel corsa-3

Kupci mogu iz Kolor edicije da kombinuju i uklapaju boje za svoju novu Corsu. Mogu je opremiti važnim paketom sa sportskim sedištima, kožnim volanom i specijalnim točkovima od lake legure od 16’’.

Opel je za Sajam automobila pripremio akcijske cene i posebne načine finansiranja, kao i produženu garanciju – do četiri godine ili do pređenih 120 hiljada kilometara.

PR Beogradski sajam

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …