NASLOVNA / PREMIJERE / Najnoviji Holden Astra sedan stiže 1. Jula

Najnoviji Holden Astra sedan stiže 1. Jula

Holden-Astra-1

2017 Astra Sedan kompanije Holden nalazi se na samo nekoliko dana pre premijere u Australiji, sa cenama koje počinju sa skromnih 21.990 $, koliko je potrebno izdvojiti za ulaznu varijantu LS verzije.

Kupovina modela iz Astra Sedan opsega označava posedovanje automobila sa pet zvezdica ANCAP rejtinga, Apple CarPlay i Android Auto mogućnostima i zadnjom kamerom kao standardom.

Holden-Astra-2

“Mi smo veoma ponosni na novi model Astra Sedan, ne samo zbog njegove duge liste karakteristika i komfora, već takođe zbog njegove neverovatne vrednosti koja je usađena kod kupaca i nastala je u odnosu cene i kvaliteta”, izjavio je izvršni direktor kompanije Holden Mark Bernhard.

Holden-Astra-3

Kupci takođe mogu izabrati između četiri različita nivoa, LS, LS+, LT i LTZ, koje pokreće identičan benzinski 1,4 litarski turbo motor sa 147KS i 245 Nm obrtnog momenta, uparen sa šestostepenim automatskim menjačem u ulaznom LS nivou.

Ulazni LS nivo takođe dolazi i sa aluminijumskim točkovima od 16 inča, šest vazdušnih jastuka, automatskim farovima, kolor ekranom osetljivim na dodir velilčine 17″, tempomatom ii dostupnom manuelnom transmisijom sa šest stepeni prenosa.

Holden-Astra-4

Ko se od kupaca opredeli za LS+ varijantu, dobija Holden Eye kameru okrenutu ka prednjoj strani, sistem asistencije prilikom održavanja trake, induktor razdaljine između vozila, upozorenje na čeoni sudar, projektor farove sa dnevnim LED svetlima, kožni upravljač i automatsko podešavanje visine farova.

LT verzija viših specifikacija dodaje u celokupnu ponudu alu točkove od 17 inča, upozorenje na mrtav ugao i start dugme, naprednu asistenciju prilikom parkiranja, senzore za kišu, ekran osetljiv na dodir od 8 inča, ugrađenu satelitsku navigaciju, digitalni radio, grejače na staklima, osvetljenje ogledala na suncobranima, lajsnu spojlera i daljinski start. Što se tiče LTZ modela sa vrha opsega, on dolazi sa felnama od 18″, električnim šiberom, grejačima u kožnim sedištima, kontrolom klime i hromiranim akcentima.

Izvor: Autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply