NASLOVNA / PREMIJERE / Mercedes V Class Rise

Mercedes V Class Rise

Mercedes-V-Class-Rise-1

Mercedes V Class spada u grupu najluksuznijih kombija koji postoje na tržištu, ali kompanija je odlučila da se kreće u malo drugačijem pravcu sa novim V-Class Rise-om.

V Class Rise je predviđen za premijeru na sajmu automobila u Frankfurtu u septembru, a u Mercedesu žele da novi V class bude kombinacija tradicionalnih atributa V klase i atraktivnih elemenata koji bi mu podigli vrednost.

Rise će biti dostupan u standardnoj i dugačkoj konfiguarciji. Osnovni modeli dolaze sa pet sedišta, ali kupci mogu da se dogovore da u unutrašnjost vozila može da stane osmoro putnika.

Ispod haube će biti dostupna dva dizel motora. Osnovna varijanta je 2.1-litarski četvorocilindrični motor sa 136 KS i 330 Nm. Druga mogućnost je unapređeni 2.1-litarski četvorocilindrični motor sa 163 KS i 380 Nm. Bilo koji od ovih motora dolazi u kombinaciji ili sa šestostepenim manuelnim, ili sedmostepenim automatskim menjačem.

V-Class Rise može da se naruči u Nemačkoj po ceni od 34.990 evra. Iz Mercedesa su saopštili da će spektar različitih mogućnosti i opcija biti dostupan za ovaj model, ali da će cena i dalje biti atraktivna.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply