NASLOVNA / PREMIJERE / Maserati Ghibli GranLusso

Maserati Ghibli GranLusso

Maserati-Ghibli-GranLusso-1

Maserati je predstavio prve fotografije nove Ghibli GranLusso verzije, koja je restilizovana i obogaćena dodatnim high-tech elementima. Ghibli GranLusso će imati oficijelnu premijeru na Chengdu Sajmu automobila u Kini 25. avgusta.

Maserati-Ghibli-GranLusso-3

Nakon četiri godine izuzetnog uspeha na internacionalnim tržištima, italijanski sportski sedan dobija značajno unapređenje što se tiče dizajna i tehničkih aspekata. Ghibli GranLusso je dobio novi prednji branik sa hromiranim elementima i novi prednji gril sa hromiranim šipkama.

Sa strane, GranLusso značka je na osnovama prednjih blatobrana i na pragovima. Novi zadnji branik elegantno je redizajniran tako da daje oštrije crte i bolji utisak celom automobilu. Inače, izmene na spoljašnjosti nisu samo kozmetičke prirode, jer su modifikacije doprinele značajnom poboljšanju aerodinamičnosti novog modela.

Maserati-Ghibli-GranLusso-2

Pored redizajniranog eksterijera, novi Ghibli GranLusso poseduje neke bitne elemente poput adaptivnih full LED svetala sa glare free Matrix High-Beam-om koja mu daju specifičan izgled i dodatno poboljšavaju osvetljenje. Nove active ADAS funkcije su takođe dostupne u Ghibli-ju, što omogućava Maserati-ju da uđe u svet autonomne vožnje.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply