06/07/2020 10:14:25 AM
NASLOVNA / PREMIJERE / Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35

Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35

Isuzu-AT35-Artic-Trucks-1

Novi Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 će biti premijerno predstavljen u Velikoj Britaniji u oktobru. Prerađen od strane Artic Trucks, specijalista za 4×4 pogon koji imaju dugu istoriju na Islandu i Skandinaviji, AT35 imaće veće točkove, viši klirens kao i modifikovanu unutrašnjost.

Ispod haube biće Isuzu-ov 1.9-litarski turbodizel motor sa 160 KS i 360 Nm, sa izborom između šestostepenog manuelnog i petostepenog automatskog menjača.

Isuzu-AT35-Artic-Trucks-2

Što se tiče off-roada, odmah se primećuju veliki točkovi. 35-inčne gume su postavljene na 17-inčne alu točkove i omogućavaju klirens od 290mm, sa pristupnim uglom od 36 stepeni. AT45 može da vuče 3.5 tone, kao i da nosi tovar težak jednu tonu.

Za sada, Artic Trucks AT35 dostupan je samo kao pick-up, i iznutra dolazi sa keyless entry sistemom i pokretanjem motora na dugme, 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir, DAB radiom, Apple CarPlay i Android Auto, kao i sa satelitskom navigacijom. Alu točkovi su finiširani u crnoj boji, sa srebnom bojom kao opcionom.

Isuzu-AT35-Artic-Trucks-3

Dodatno, tu su i ekskluzivni dodaci kao što su zatamnjena stakla, specijalni nasloni za glavu, posebni tepisi, oznake na instrument tabli i vratima…

Automobil će se nuditi u Splash White, Cosmic Black, Obsidian Grey, Venetian Red, Tundra Green, Titanium Silver i Nautilus Blue boji. Cene za Isuzu D-May Artic Trucks AT35 startuju od 37.995 funti.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply