NASLOVNA / PREMIJERE / Hyundai Accent za 2018. godinu

Hyundai Accent za 2018. godinu

Hyundai-Accent-1

Nakon debitovanja u Torontu, Hyundai Accent za 2018. godinu prvi put je prikazan u SAD na Orange Country sajmu automobila.

Potpuno nova peta generacija Accent-a sada ima Hyundai-jev kaskadni gril i generalno dizajn koji dosta elemenata pozajmljuje od Elantre.

Automobil je dobio novu šasiju koja je od čelika veće snage i 32% više čvrstine. Novi Accent takođe obećava bolju udobnost, upravljanje i stabilnost, kao i pojačanu sigurnost u slučaju nesreće.

Hyundai-Accent-2

Enterijer novog automobila je prostraniji zahvaljujući činjenici da je za 0.4 inča duži raspon točkova, a karoserija šira za 1.2 inča. Komandna tabla sada je pozicionirana ka vozaču i ima novi infotainment sistem koji dolazi sa ili 5-inčnim, ili 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Kvalitet je takođe bolji, jer je Hyundai koristio mnogo mekih materijala na ključnim mestima.

Jedina (za sada) opcija što se tiče motora je 1.6-litarski Gamma četvorocilindrični benzinac, uparen sa standardnim šestostepenim manuelnim ili opcionim šestostepenim automatskim menjačem. Motor razvija 130 KS i 161 Nm. Modeli sa automatikom takođe dobijaju Drive Mode Select sistem, u kome mogu da biraju između Normal i Sport moda.

Hyundai-Accent-3

Hyundai-jev najnoviji model podržava niz novina poput Apple CarPlay, Android Auto, ima dva USB porta, kao i Forward Collision-avoidance Assist sistem.

Hyundai Accent stiže u prodajne salone na jesen 2017. godine.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply