20/04/2024 12:12:23 AM
NASLOVNA / PREMIJERE / Ford predstavlja GT model u Liquid Silver boji

Ford predstavlja GT model u Liquid Silver boji

Ford-GT-1

Fordov GT supersportski automobil koji izlazi 2016te biće prikazan ovog vikenda na sajmu automobila u Čikagu, u potpuno novoj boji, specijalno dizajniranoj za ovaj model.

Umesto plave Detroit boje, nova boja više je u „elementu“ ovog automobila, i u pitanju je tkz. „Liquid Silver“ boja sa prugama dužinom celog automobila u mat crnoj boji. Kada se na to doda da su točkovi u crnoj sjajnoj izvedbi, jasno je da ovaj automobil izgleda neverovatno dobro.

Ford-GT-3

Što se tiče proizvodnje ona je potvrđena još pre izvesnog vremena, ali jedno je sigurno, ovaj supersportski automobil proizvodiće se u Kanadi, u gradu Markham, pod krovom kompanije Multimatic. Pomenuta kompanija poseduje ozbiljna iskustva na polju ugljeničnih vlakana, te je upravo zbog toga Joe Hinrich, predsednik Američkog Forda, odlučio da ovoj kompaniji ukaže poverenje.

Ford-GT-5

Kako cena još uvek nije poznata, i očekuje se da će biti kreirana u kasnoj fazi pre izbacivanja GT-a na tržište, unapred je najavljeno da će biti za neki procenat veća u poređenju na ranije GT-ove upravo zbog korišćenja ugljeničnih vlakana.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …