NASLOVNA / PREMIJERE / Chevrolet Equinox RS za Kinu

Chevrolet Equinox RS za Kinu

Chevrolet-Equinox-RS-1

Opisan kao potez napravljen zbog sve većih zahteva za modelima inspirisanim jedinicama performansi u Kini, novi Chevrolet Equinox RS lansiran je u Narodnoj Republici.

Ovaj model je zapravo dugo predstavljanje RS oznake kompanije u azijskoj zemlji, nakon što je Camaro RS stigao na daleki istok ranije ove godine i trenutno je postavljen na 2017. Chengdu Motor Show sajmu automobila.

Chevrolet-Equinox-RS-3

Novi Chevrolet Equinox RS sadrži nekoliko vizuelnih dodataka više od regularnih modela, kao što su cni finiši okruženja maske hladnjaka, Chevrolet farove, poklopce retrovizora, zadnju tablicu i logo sa oznakom. Ovaj model poseduje dodatne RS logoe, kvake na vratima u boji karoserije, tamno ofarbane točkove sa srebrnim akcentima i dve eksterijerne boje između kojih je moguće izabrati – crvene i crne.

Chevrolet-Equinox-RS-2

Mušterije mogu izabrati između dve vrste pokretačkih sklopova, dvolitarske dizel jedinice, matirane na devetostepeni Hydra-Matic menjač ili turbo jedinicu zapremine 1,5 litara uparenu sa šestostepenom transmisijom.

Cene za modele iz Chevrolet Equinox RS opsega kreću se između 33.158 i 37.667 $ prema trenutnom odnosu i vozila već mogu biti poručena od strane ovlašćenih dilera u Kini.

Izvor: Autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply