12/05/2021 10:55:17 PM
NASLOVNA / PREMIJERE / Bisu T5 za kinesko tržište

Bisu T5 za kinesko tržište

Bisu-T5-1

Ovo je novi crossover koji dolazi iz Bisu Auto-a, model Bisu T5 za kinesko tržište. Radi se o novom sedmosedu koji kombinuje elemente MPV-a i SUV-a, a takva vozila sve više postaju popularna u Kini tako da mnogi kineski proizvođači žure da uhvate korak sa trendom. T5 će oficijelno biti predstavljen na velikom Sajmu automobile u Šangaju u aprilu.

Bisu Auto je brend Chonqing Bisu Automotive Corporation, bazirane u velikom gradu Chongqing u centralnoj Kini. Oni se blisko povezani sa Beiqi-Yinxiang, koji su opet pod Huansu brendom. Bisu T5 teći je model nakon Bisu M3 i Bisu T3.

Bisu-T5-2

Ispod haube Bisu ima 1,5 litarski turbo benzinac sa 147KS i 215 Nm obrtnog momenta uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem ili petostepenim automatikom. Pogon je na prednje točkove.

Bisu-T5-3

Kupcima u Kini na raspolaganju stoje paketi opreme Elite i Distinguished, pri čemu cene tamo startuju 10.770 američkih dolara. Špijunske slike pokazuju da unutrašnjost krasi veliki touch ekran, a enterijer je u nijansama crne i sive boje.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply