NASLOVNA / HOT / Bentley Flying Spur V8 S Black Edition

Bentley Flying Spur V8 S Black Edition

Bentley-Flying-Spur-Black-Edition-1

Nova limitirana serija Bentley Flying Spur V8 S Black Edition je predstavljena pre nekoliko dana od strane odeljenja Mulliner. Black Edition edicija nudi kupcima niz suptilnih poboljšanja koja menjaju spoljašnjost i performanse vozila.

Bentley-Flying-Spur-Black-Edition-2

Što se tiče spoljašnjosti, iz Bentley-a kažu da su promene doprinele da automobil estetski izgleda više sportski od standardne verzije. Modifikacije podrazumevaju izmenjenu prednju masku, crne okvire stakala, crne retrovizore i ručke na vratima, zatamnjena prednja i zadnja svetla, crna kočiona klešta (koja se mogu dobiti i u crvenoj boji), a tu su i veliki 21-inčni alu točkovi. Vozilo će viti dostupno u mat crnoj boji, kao u bledo plavoj boji.

Bentley-Flying-Spur-Black-Edition-3

Enterijer karakterišu neki novi elementi, sedišta sa kontrastnim crvenim detaljima, trokraki Sport Plus volan, kao i Piano Black detalji koji dolaze u standardnom paketu.

Standardni 4.0-litarski V8 motor koji se ugrađuje u Flying Spur je tjunovan kako bi postigao veću snagu. Sa unapređenjem motor proizvodi 528 KS i 680 Nm, i omogućava da teška limuzina za 4.9 sekundi stigne od 0 do 100 km/h, kao i da postigne maksimalnu brzinu od 306 km/h.

Bentley-Flying-Spur-Black-Edition-4

Cena ove limitirane serije iznosi 142.800 funti.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply