17/07/2024 12:34:13 PM
NASLOVNA / HOT / Bentley Continental GT Timeless Series

Bentley Continental GT Timeless Series

Bentley-Continental-Timeless-1

Iako su u ponedeljak predstavili Galene model inspirisan jahtama, u Bentley-u su spremni da otkriju još jednu specijalnu ediciju Continental GT-a. Radi se o Bentley Continental GT Timeless Series ediciji, i ova je takođe bazirana na Contintental GT convertible. Posebna serija obeležava 14 godina koliko je GT u prodaji. Ipak, prema informacijama iz Bentley-a, ova edicija mogla bi da bude poslednja, jer će u sledećim mesecima doći potpuno nova generacija Conti-ja.

Timeless serija može da se dobije u nekoj od sledećih varijanti: Glacier, Camel, Light Ice, Cool, Dark Sapphire, Onyx, i Havana. Bez obzira za koji se odlučite, svaki dolazi sa poliranim gornjim i donjim grilom, kao sa nizom Timeless Series oznaka.

Bentley-Continental-Timeless-2

Luksuzna unutrašnjost je u najkvalitetnijoj koži i drvetu; tu je dvobojni volan, nove patosnice, zadnja kamera, prednja sedišta sa ventilacijom i masažom, 8.0-inčni ekran osetljiv na dodir, Naim sound system sa 30 GB hard diskom i 15GB prostora za muziku kao i satelitska navigacija.
Zanimljiva informacija je da će Contintental GT Convertible koristiti moćni W12 motor samo u SAD, dok u Evropi može da se dobije “samo” osmocilindrični V8 S model. Obe varijante dolaze sa 21-inčnim točkovima, a ne zna se koliko primeraka će brojati limitirana serija.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply