19/04/2024 11:49:41 PM
NASLOVNA / PREMIJERE / 2018 Mazda CX-3

2018 Mazda CX-3

Mazda-CX-3-1

Nakon dve godine na tržištu, Mazdin subcompact crossover dobija prvu rundu ozbiljnih unapređenja. Nova Mazda CX-3 za 2018. godinu dobija nove elemente, modifikovanu šasiju i blago povećanje cene.

Startna cena za novi CX-3 je 21.050 dolara, što je za 150 dolara više od prošle godine. Za taj novac, dobija se Smart City Brake Support sistem koji automatski koči u opasnim situacijama na brzini ispod 30 km/h i koji dolazi kao standardni deo opreme. Tu su i sedišta prevučena drugačijom tkaninom, dva USB porta, dodatna kamera, Bluetooth i 7-inčni displej.

Za Touring verziju cene počinju od 23.135 dolara, što je više od prošle godine za 235 dolara. Ovde su deo standardne opreme postala svetla koja se automatski pale i gase, brisači sa senzorima za kišu, kao i automatska klima. Mazda opet nudi Touring Preffered Equipment paket za 1.410 dolara, koji podrazumeva stakleni krov, Sirius XM satellite radio capability, HD radio, prekrivku za tovar i Bose Premium audio sistem sa sedam zvučnika.

Mazda-CX-3-2

Ako se kupac odluči za najskuplju verziju, dobiće LED svetla, navigacijski sistem, LED dnevna svetla i svetla za maglu. Grand Touring model takođe ima i specijalna sedišta sa Parchment ili crnom kožom sa crvenim elementima i Lux Suede tapacirung.

Cene za Grand Touring počinju od 26.105 dolara, što je za 175 dolara više od prošle godine. GT Premium paket koji kođta 1.435 dolara donosi adaptive cruise control sistem, automatsko kočenje u hitnim slučajevima pri većim brzinama, sistem za upozorenje da se napušta traka, vozačevo sedište podesivo na šest načina, grejani volan i Traffic Sign Recognition sistem.

Svaka varijanta može da ide sa pogonom na sva četiri točka, a doplata za to je 1.250 dolara.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply