NASLOVNA / PREMIJERE / 2018 Daihatsu Move

2018 Daihatsu Move

Daihatsu-Move-1

Šesta generacija Daihatsu Move je unapređena za novu 2018 modelsku godinu u Japanu, sa nekim blažim stilskim revizijama i proširenom ponudom opreme.

Što se tiče spoljašnjosti Move je dobio novi prednji branik drugačijeg oblika u odnosu na stari, kao i novi gril, izmenjena zadnja svetla, kao i LED svetla koja dolaze u paketu u skupljim varijantama. Tu je i Move Custom, koji je dobio body kit koji je malo više sportskiji, sa točkovima koji prate izmenjeni dizajn.

Daihatsu-Move-2

Enterijer nije pretrpeo nikakve posebne izmene, tako da, zavisno od toga za koju varijantu se kupac odluči, u ponudi su različite kombinacije boja na sedištima, instrument tabli i ostalim trim sekcijama. Na Move Custom donji deo instrument table je crne boje dok je svetlijih boja na regularnom Move-u.

Za pogon je i dalje zadužen motor od 660 kubika (u skladu sa propisima što se tiče kei automobila) koji proizvodi 64 KS sa 92 Nm na nekim varijantama, dok na drugima proizvodi 52 KS sa 60 Nm. Motor je uparen samo sa automatikom, ali kupci mogu da biraju između pogona na dva ili četiri točka.

Daihatsu-Move-3

Uprkos malim dimenzijama, Move podrazumeva niz sigurnosih sistema kao što su Smart Assist II, sistem za detektovanje pešaka, kamere, VSC, sistem za upozorenje da se napušta traka i niz drugih.

PROČITAJ I OVO!

U Australiji počela proizvodnja Brabhama BT62

Kako piše portal Vrele Gume, predstavnici kompanije Brabham Automotive, potvrdili su da je u gradu …

Leave a Reply