NASLOVNA / PREMIJERE / Nova Toyota Aygo x-cite

Nova Toyota Aygo x-cite

Toyota-Aygo-X-cite-1

Novi Aygo x-cite je najživopisniji dodatak živahnim Toyotinim gradskim automobilima sa tri/pet vrata koji upadaju u oči kad ih vidite na ulici. Sada Aygo sa x-cite opremom može da se dobije i u crveno-crnoj kombinaciji eksterijera, pri čemu ovakav automobil na britanskom tržištu košta od 12.520 funti.

U principu, sve je isto kao i kod žuto-crne verzije, sa tim što Aygo x-cite u ovom slučaju ima gloss red spoljašnjost, sa kontrastnim gloss black elementima (krov, retrovizori, površina na instrument tabli, glava menjača, centralna konzola, otvori za ventilaciju). Crni su i stubovi, prednja X maska, kao i 15-inčni alu točkovi (sa kontrastnim crvenim centrom).

Toyota-Aygo-X-cite-2

Automobil se nudi u verziji sa 5 vrata, crno-crvenim enterijerom, novim patosnicama, automatskom klimom, 7.0-inčnim full colour ekranom osetljivim na dodir, zadnjom kamerom i automatskim paljenjem svetala, šest airbagova, Vehicle Stability Control sistemom, bluetooth-om, sedištima podesivim po visini, LED svetlima, svetlima za maglu, kožnim volanom.

Motor je 1,0 litarski trocilindarski benzinac sa 69KS, u paru sa petostepenim manuelnim ili opcionim x-shift automatizovanim manuelnim menjačem.

PROČITAJ I OVO!

U pripremi nova Škoda Roadiaq

Ime naglašava avanturistički duh modernih istraživača, u skladu sa Škodinim trenutnim sloganom „Let´s Explore“. U …

Leave a Reply