NASLOVNA / KONCEPTI / Volkswagen predstavlja nove koncepte

Volkswagen predstavlja nove koncepte

Volkswagen-koncepti-1

Volkswagen je predstavio nove koncepte specijalno za SOWO festival koji se održava u Džordžiji.

Počevši sa Jetta GLI Nardo konceptom, kompanija je instalirala Nardo Grey šare i HRE FF01 Flow Form točkove sa Tormac finišima.

Volkswagen-koncepti-2

Dodatne promene predstavljaju sistem H&R Springs Street Performance vešanja i BFGoodrich G-FORCE COMP-2 A/S gume.

Volkswagen-koncepti-3

Volkswagen Beetle se verovatno suočava sa veoma neizvesnom budućnošću, ali to nije sprečilo proizvođača automobila da pripremi Beetle Post koncept model.

Volkswagen-koncepti-4

Dizajniran od strane BMX vozača Alise Post, koncept modela Beatle R-Line sastoji se od Habanero Orange eksterijera sa Mr točkovima od 19 inča. Ostale karakteristike uključuju tjunirano vešanje i amortizaciju, kao i mesto za dve GW bicikle na krovu.

Volkswagen-koncepti-5

Sledeći model jeste Golf GTI RS koncept koji je kreiran od strane Sema Dobinsa koji je kreativni direktor kompanije Vossen Wheels.

Volkswagen-koncepti-7

On sadrži Rocket Bunny opremu za karoseriju, krovni gepek marke Thule i Vossen točkove. Ovaj koncept je takođe opremljen podesivim sedištima, trokrakim sportskim volanom i zadnjim sigurnosnim kavezom.

Golf R Heritage nasleđe deluje daleko manje ekstremno i odaje počast nemačkoj zastavi. Kao rezultat, on poseduje crni eksterijer sa crvenim, narandžastim i žutim akcentima. Dizajneri su takođe ugradili niže vešanje i točkove kompanije Vossen sa BF Goodrich gumama.

Volkswagen-koncepti-8

Poslednji, ali ne i najmanje važan, jeste Golf Alltrack Country koncept veoma robusnog kombi modela koji poseduje opremu za karoseriju podignutu za dva inča i komplet točkova od 15″ obmotanih u pneumatike za sve terene.

Volkswagen-koncepti-9

Koncept poseduje i krovni šatorski sistem, LED osvetljenje i mesta za bicikle koje je kreirala kompanija Trek specijalno za svoje modele, ali, naravno, bicikle drugih proizvođača mogu biti korišćene i odlagane takođe.

Izvor: Autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply