NASLOVNA / KONCEPTI / Video: Milan Red – otkrivene nove slike i video

Video: Milan Red – otkrivene nove slike i video

Austrijski Milan Automotive GmbH i zvanično promoviše svoj hypercar Milan Red koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 99 primeraka.

milan-red-1

U vesti se navodi da se za pogon brine 6,2 litarski quad turbo V8 motor sa 1325KS i 1400 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da 1300 kg teški automobil do 100 km/h ubrza za 2,47 sekunde, do 200 km/h za 5,46 sekundi, do 300 km/h stiže za 9,98 sekundi, a može da postigne maksimalnih 400 km/h.

milan red

Takođe, ovaj 473 cm dugački hypercar ima pogon na zadnje točkove, dok je menjač sedmostepeni sa dvostrukim kvačilom.

milan red

Milan Automotive GmbH navodi da Milan Red košta blizu dva miliona evra (sa porezom u Austriji), kao i da su do sada već dobili 18 narudžbina.

Na kraju treba napomenuti i da je Milan Automotive GmbH na razvoju ovog hypercara između ostalog sarađivao i sa kompanijama AVL i Pankl Racing Systems.

Izvor: Autoblog.rs

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

bmw-x4-m40i-by-ac-schnitzer

Video: BMW X4 M40i by AC Schnitzer izgleda nestvarno

Schnitzer,pozata BMW nemačka tuning kuća izašla je sa tuning paketom za BMW X4. Pogledajte video …

Leave a Reply