NASLOVNA / KONCEPTI / Uslikan Hyundai Veloster Turbo sa centralno postavljenim motorom

Uslikan Hyundai Veloster Turbo sa centralno postavljenim motorom

Hyundai-Veloster-centralni motor

Hyundai Veloster sigurno je jedan od najčudnije dizajniranih automobila, ali morao priznati veoma dopadljivog dizajna. U Južnoj Koreji primećen je pred produkcijski model Hyundaija Veloster Turbo koji po svemu sudeći ima centralno smešten motor.

Hyundai-Veloster-centralni motor-2

Na prvi pogled može se videti wide body kit, koga ističe agresivni prednji gril, i ozbiljniji „usisi“. Međutim, primetna je i jedna osnovna razlika u poređenju na običan Veloster, a to je odsustvo jednih vrata. Naime, Hyundai Velostr ima sa jedne strane jedna vrata, dok sa druge strane ima par vrata, kako bi putnici nesmetano ušli, tj. seli na zadnji red sedišta.

Hyundai-Veloster-centralni motor-3

Pomalo neobičan dizajn, ali isti taj dizajn bio je i osnovni „key selling point“ ovog modela kada je izašao. Kako god, model koji je viđen u Koreji sada je već jasno da pripada kupe familiji sa dvoja vrata.
Više informacija mogli bi da imamo uskoro, ali realno ako bude baziran na koncept vozilu Veloster “Midship” predstavljenom prošle godine, obećavaće. Podsećanja radi “Midship” model ima 2,0 litarski turbo motor sa 300KS.

PROČITAJ I OVO!

Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?

Pomalo razočarani zbog neuspeha oko eventualnog spajanja sa Renaultom, FCA odnosno Fiat okreće se drugim …