NASLOVNA / KONCEPTI / Toyota C-HR Hy-Power concept

Toyota C-HR Hy-Power concept

Toyota-C-HR-Hy-Power-1

Nova Toyota C-HR Hy-Power koncept je predstavljena, i, kako ime sugeriše, dolazi sa više „hibridne“ snage i sa živopisnom bojom eksterijera.

Toyotini dizajneri pametno su izbegli korišćenje novih elementata na karoseriji, koncentrišući se umesto toga na „pojačavanje kvaliteta dizajna postojećeg automobila za serijsku proizvodnju“, što u praksi znači dodavanje novih kombinacija boja, finiša i detalja.

Toyota-C-HR-Hy-Power-2

Donji deo prednjeg spojlera, deo iznad Toyotionog znaka na prednjem delu i trimovi na lukovima iznad točkova su sada finiširani u gloss black boji, sa svetlima, okvirima prozora i 20-inčnim točkovima u dark chrome boji. Oštar kontrast uspostavljen je ubacivanjem “Burning Orange” finiša na prednjim stubovima i retrovizorima.

Narandžasta boja koja se lepo uklapa sa ostatkom karoserije može se zapaziti na donjem delu grila; tu je i folija na krovu, a unutrašnjost ima narandžaste elemente na komandnoj tabli i kožnim sedištima na kojima su nasloni za ruke i glavu u tom tonu.

Toyota-C-HR-Hy-Power-3

Iako je to nesvakidašnji potez za Toyotu, iz kompanije nisu objavili nikakve detalje što se tiče hibridnog pogona ugrađenog u C-HR Hy-Power koncept. Jedino što su rekli jeste da će imati više snage i bolje performanse od regularne verzije sa 122 KS. Ono što, pak, jesu saopštili je da je u planu dalji razvoj hibridnih modela.

PROČITAJ I OVO!

Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?

Pomalo razočarani zbog neuspeha oko eventualnog spajanja sa Renaultom, FCA odnosno Fiat okreće se drugim …

Leave a Reply