NASLOVNA / KONCEPTI / Tizer: Škoda Kodiaq

Tizer: Škoda Kodiaq

2017-skoda-kodiaq-teaser

Sa prethodnicom u vidu VisionS koncepta iz Ženeve, Škodin prvi sedmosed SUV samo što nije stigao. Češka marka je upravo objavila par tizera Kodiaqa, da bi tema ostala aktuelna među automobilskom publikom do zvanične premijere, zakazane za septembar.

Kao i obično (čitaj „uvek“), automobili na zvaničnim skečevima proizvođača izgledaju sa dizajnerskog aspekta mnogo atraktivnije od stvarnog automobila. Iz tog razloga ne treba očekivati da Kodiaq bude baš toliko atraktivan, kao što je predstavljeno na slikama. Međutim, ukoliko je VisionS koncept bilo kakva indikacija, Kodiaq će posedovati odvažnu, robusnu i u isto vreme sportsku pojavu.

2017-skoda-kodiaq-teaser-2

S obzirom na činjenicu da se radi o jednoj Škodi, ne bi bilo iznenađujuće da Kodiaq bude imao najveći prtljažnik u segmentu Twituj ovo!. U standardnoj verziji će biti prodavan kao petosed, dok će opcioni moći da ima i treći, sklopivi red sedišta za potrebe brojnijih porodica. Biće dug oko 4,7 metara, tako da će biti veći od Seat Atece i VW Tiguana.

Zvanične informacije što se pogona tiče nisu još uvek dostupne, ali za očekivati je da bude u pitanju paleta s kojom raspolažu španski i nemački pandani. Prednji pogon će biti standardan, dok će AWD biti opcija.

Izvor: vrelegume.rs

PROČITAJ I OVO!

Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?

Pomalo razočarani zbog neuspeha oko eventualnog spajanja sa Renaultom, FCA odnosno Fiat okreće se drugim …

Leave a Reply