NASLOVNA / KONCEPTI / SEAT uskoro sa čak tri SUV vozila

SEAT uskoro sa čak tri SUV vozila

seat

Seat je jedini VW brend koji još uvek nema u ponudi SUV vozila, međutim kako stvari sada stoje taj pravac će se promeniti.

Seatov CEO Jürgen Stackmann pre izvesnog vremena dao je do znanja medijima da bi SEAT u bliskoj budućnosti (možda čak i za Ženevski sajam automobila sledeće godine) mogao da ponudi tri modela SUV vozila.

U izjavi koju je Jürgen Stackmann dao britanskim medijima navodi da bi jedan od tri krosovera trebalo da ponudi segment manjih SUV vozila, kao što su Nissan JUKE, Opel Mokka, ili Chevrolet TRAX. Platforma koju bi koristio ovaj model po svemu sudeći biće bazirana na Ibizi i biće dostupan samo sa opcijom pogona na prednje točkove.

Bilo kao bilo, prostora za SEAT ima, i ako ćemo biti objektivni radujemo se toj vesti podjednako isto koliko i svi fanovi ovog brenda.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

audi s5 na struju

Morate pogledati: AUDI S5 na struju

Kada je izašao iz fabrike, Audijev S5 je bio sve samo ne dosadan. Danas je …

Leave a Reply