15/08/2018 10:13:40 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / Potencialni izgled Subaru WRX STI

Potencialni izgled Subaru WRX STI

subaru wrx sti 2017

Na netu je osvanula slika na kojem se nalazi potencialni izgled Subaru Subaru WRX STI. Ovaj Jalanski proizvođač je u Njujorku promovisao regularnu Imprezu hatchback i sedan (pod haubom je 2,0 litarski benzinac sa 152KS), dok ćemo na novi WRX STI morati da sačekamo još neko vreme. Za sada nije poznato kada će tačno stići novi WRX STI, ali na ovom nezvaničnom renderu je prikazan njegov mogući izgled.

Što se tiče novog WRX STI, neke glasine kažu da će ovaj model navodno imati hibridni pogon, i to kombinaciju 2,0 litarskog turbo motora napred i elektromotora pozadi, sa ukupno 320KS. Sve to naravno uz agresivniji izgled (proširenja blatobrana, hauba sa otvorom za vazduh, upadljivi zadnji spojler…), karakteristične alu točkove, sportski izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, jače kočnice i doteranu unutrašnjost.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

audi s5 na struju

Morate pogledati: AUDI S5 na struju

Kada je izašao iz fabrike, Audijev S5 je bio sve samo ne dosadan. Danas je …

Leave a Reply