NASLOVNA / KONCEPTI / Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept

Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept

porsche cayman gt

Porsche motorsport je pripremio rally verziju modela Cayman, ali za sada samo u koncept izdanju. Odluka o tome da li će ovaj Cayman GT4 Clubsport Rally Concept krenuti u proizvodnju biće doneta do kraja godine.

porsche cayman gt

Automobil će se u javnosti premijerno pojaviti na predstojećem reliju u Nemačkoj, a njegove mogućnosti će demonstrirati Romain Dumas koji je nedavno u Volkswagenovom I.D. R električnom vozilu postavio novi rekord na Pikes Peaku.

Cayman GT4 Clubsport Rally Concept je između ostalog dobio dodatna svetla napred, zaštitne elemente, otvor za vazduh na krovu, bele točkove sa Michelin Pilot Sport gumama, mehaničku blokadu zadnjeg diferencijala…

porsche cayman gt

Takođe je i nešto lakši od drumske verzije, a ostaje da se vidi kakve izmene je pretrpeo 3,8 litarski šestocilindrični motor (serijski model ima 380KS).

Izvor: Autoblog.rs

Autor: Marko Vezmar

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Najavljen Audi PB 18 E-Tron kocept

I Audi je najavio premijeru za predstojeći događaj Pebble Beach Concours d’Elegance u SAD-u. U …

Leave a Reply